Cremă tarhon pui coace
Coacerea cremoasă de pui cu tarhon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 474 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, făină de orez, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Această rețetă de la BBC Good Food are 229 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Cremos De Tarhon, Salată Cremoasă De Pui Cu Tarhon, și Pui cremos cu sparanghel și tarhon.
Instrucțiuni
Se amestecă jumătate din ulei și făină într-o cratiță (de pe foc), apoi se amestecă în laptele de soia (trebuie amestecat bine înainte de încălzire). Aduceți sosul încet la fierbere, amestecând constant, apoi fierbeți timp de 1 min.
Se ia de pe foc, se acoperă cu hârtie rezistentă la grăsime și se lasă deoparte.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie, adăugați puiul, apoi prăjiți timp de 2-3 minute sau până se rumenesc (nu va fi gătit).
Transferați într-un vas gratinat rezistent la cuptor.
Adăugați ceapa în tigaie și prăjiți 2-3 minute. Lingurați peste pui, apoi acoperiți cu roșiile și sparanghelul. Puneți deoparte în timp ce pregătiți sosul.
Puneți zahărul și oțetul în tigaie. Se amestecă la foc mediu până când zahărul are o culoare caramel închis, apoi se adaugă bulionul. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 1 min.
Se amestecă în sosul lăptos până se omogenizează, se condimentează, apoi se adaugă tarhonul. Puneți sosul peste pui și legume, presărați firimituri și brânză, apoi coaceți timp de 20 de minute sau până când sunt fierte.