Cremă Salsa Dip și legume
Cremă Salsa Dip și legume este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest hor d ' oeuvre are 108 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de mazăre de zahăr, salsa ușoară, tăiată de gh și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare includ Cremă Salsa Dip și legume, Dip Cremos De Avocado Cu Scallions, și Legume Cremoase.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună salsa și smântână. Răzuiește scufundarea pe care ai făcut-o într-un castron mic.
Puneți vasul mic în mijlocul unei farfurii mari. Aranjați legumele în jurul scufundării și serviți.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Bellissima spumante rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Bellissima Trandafir Spumant]()
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.