Cremă Orzo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orzo cremos. O porție conține 424 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 59 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, sare și piper, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cremă orzo cu ciuperci, Parmezan Cremos Orzo, și Cremă De Legume Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o cratiță mare mare de apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați orzo-ul și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând des, aproximativ 8 minute.
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare mare la foc mediu.
Se adaugă șalotul și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile și gătiți până sunt fragede, aproximativ 8 minute. Se amestecă smântâna și mazărea.
Adăugați orzo și aruncați pentru a acoperi.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați parmezanul în amestecul de paste și aruncați pentru a acoperi. Amestecați amestecul de paste până când sosul acoperă pastele gros, adăugând suficient lichid de gătit rezervat pentru a menține o consistență cremoasă. Condimentează orzo-ul cu sare și piper și servește.