Cremă moale în stil sudic
Uită să ieși în oraș sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare sudică. Încearcă să prepari acasă o cremă moale în stil sudic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 84 de calorii . Pentru 21 de cenți per porție , primești un desert pentru 8 persoane. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă ai la îndemână zahăr, gălbenușuri de ou, sare și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten și lacto-ovo-vegetariană . Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor la cupă de 28% , acest fel de mâncare nu este chiar atât de uimitor. Rețete similare includ fasole verde mai sănătoasă în stil sudic , fasole verde în stil sudic și plăcintă cu cremă de mere și crustă de ovăz .
Instrucțiuni
Bateți ouăle, zahărul și sarea. Opăriți laptele (încălziți la 180°) și turnați-l încet peste amestecul de ouă. Puneți amestecul înapoi în vasul de toaletă sau într-un bol metalic deasupra apei care fierbe și bateți constant gălbenușurile de ou, apa și sucul de lămâie până când amestecul ajunge la 160° sau este suficient de gros pentru a acoperi dosul unei linguri.
Amestecul nu va avea consistența unei creme ferme coapte. Se răcește peste apă cu gheață, amestecând ocazional.
Adăugați vanilia. Dacă amestecul se separă, bateți cu un tel până se omogenizează.
Se servește rece peste o felie de chec; se adaugă fructe de pădure deasupra.