Cremă Jalapeno Ranch Dip

Cremă Jalapeno Ranch Dip
Cremă Jalapeno Ranch Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 63 de cenți pe porție. Dacă aveți suc de lime, ardei iute, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Bacon Ranch Porumb Dip, Jalapeno ceainic Chip Crusted pui cu Jalapeno Ranch, și Sunca si branza Pinwheels masă Prep cu ferma de casă Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați zară, ardei iute verde, maioneză, ardei jalapeno, coriandru, usturoi, amestec de pansament de fermă și suc de lămâie într-un robot de bucătărie sau blender până când este în mare parte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Uscat De Pansament RanchAmestec Uscat De Pansament Ranch
Ardei IuteArdei Iute
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Lapte BătutLapte Bătut
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Rosado cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava rosul este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentare în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapasurilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista