Cremă Irlandeză-Espresso Cr Ampermalme Caramel
Crema irlandeză-Espresso Cr Ampermalme Caramel ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 304 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați espresso instant, ouă, lapte degresat evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Espresso Cu Cremă Irlandeză Și Smoothie Cu Banane, Irish Cream Crema De Zahar Ars, și Bailey ' s Irish Cream Crepes cu Creme.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați 1/3 cană de zahăr și 3 linguri de apă într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand frecvent. Continuați să gătiți până devin aurii (aproximativ 4 minute). Se toarnă imediat în 4 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit, înclinând rapid fiecare cană până când zahărul caramelizat acoperă fundul cupei. Pune deoparte.
Bateți ouăle și albușul de ou într-un castron mediu cu un tel. Se amestecă 1/2 cană zahăr, lichior, espresso, sare și lapte. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite.
Așezați căni într-o tigaie pătrată de 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 55 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți cupele din tigaie. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurii.
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste creme.
Garnisiți cu boabe de cafea tocate, dacă doriți.