Cremă Finnan Haddie (eglefin afumat)
Cremă Finnan Haddie (eglefin afumat) necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 828 calorii, 18g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Cremă Finnan Haddie (Eglefin Afumat), Finnan-Haddie Canapes, și Finnan Haddie cu spanac și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa în jumătate, feliați subțire, apoi tăiați feliile în treimi.
Așezați peștele afumat (tăiat în jumătate dacă trebuie să se încadreze în tigaie)ceapa și frunza de dafin într-o tigaie mare și acoperiți cu apă.Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe timp de aproximativ 10 - 15 minute.
Scoateți din tigaie, scurgeți tot lichidul, îndepărtați orice piele sau oase, aruncați frunza de dafin și fulgați peștele cu un fork.In aceeași tigaie, topiți untul, amestecați făina și gătiți la foc mediu-mic, amestecând până când făina se spumează, dar nu se rumeneste - aproximativ 1 sau 2 minute.La foc mic, adăugați treptat 1 cană de lapte, aducând la fierbere, amestecând constant până când sosul se îngroașă.Se condimentează cu sare, piper și nucșoară opțională și se lasă să fiarbă încet încă 1-2 minute. Dacă sosul este prea gros, adăugați mai mult lapte, câte 1 lingură, amestecând continuu.
Adăugați peștele și ceapa în fulgi în sos, amestecând pentru a se combina și încălzi pe tot parcursul.
Se servește cu cartofi fierți.