Cremă Finnan Haddie (eglefin afumat)

Cremă Finnan Haddie (eglefin afumat)
Cremă Finnan Haddie (eglefin afumat) necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 828 calorii, 18g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Cremă Finnan Haddie (Eglefin Afumat), Finnan-Haddie Canapes, și Finnan Haddie cu spanac și Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ceapa în jumătate, feliați subțire, apoi tăiați feliile în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Așezați peștele afumat (tăiat în jumătate dacă trebuie să se încadreze în tigaie)ceapa și frunza de dafin într-o tigaie mare și acoperiți cu apă.Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe timp de aproximativ 10 - 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește AfumatPește Afumat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți din tigaie, scurgeți tot lichidul, îndepărtați orice piele sau oase, aruncați frunza de dafin și fulgați peștele cu un fork.In aceeași tigaie, topiți untul, amestecați făina și gătiți la foc mediu-mic, amestecând până când făina se spumează, dar nu se rumeneste - aproximativ 1 sau 2 minute.La foc mic, adăugați treptat 1 cană de lapte, aducând la fierbere, amestecând constant până când sosul se îngroașă.Se condimentează cu sare, piper și nucșoară opțională și se lasă să fiarbă încet încă 1-2 minute. Dacă sosul este prea gros, adăugați mai mult lapte, câte 1 lingură, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați peștele și ceapa în fulgi în sos, amestecând pentru a se combina și încălzi pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Se servește cu cartofi fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate13
Revista