Cremă Fiartă I
Crema fiartă i necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 82 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Dacă aveți la îndemână apă, ouă, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cremă Fiartă I, Cremă Fiartă Din Sud, și Curry De Ou Fiert.
Instrucțiuni
Umpleți tigaia inferioară a unui cazan dublu 1/3 plin de apă și aduceți la fierbere scăzută.
Se toarnă laptele în oala superioară și se pune peste apă clocotită.
Se încălzește până se formează bule mici în jurul marginilor laptelui. Se amestecă zahărul și se continuă amestecarea până se dizolvă.
Într-un castron mic, bateți ouăle până la galben deschis.
Îndepărtați aproximativ 1/2 cană de lapte fierbinte și amestecați-l treptat în ouă. Amestecați încet amestecul de ouă în laptele din tigaie.
Se amestecă împreună amidon de porumb și apă; se amestecă încet în cremă. Aduceți crema la fierbere și scoateți-o de pe foc. Se amestecă vanilia.