Cremă Elvețiană cremoasă cu pesmet crocant

Cremă Elvețiană cremoasă cu pesmet crocant
Chard elvețian cremos cu pesmet crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 421 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză fontina, pesmet, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Chard elvețian cu mere crocante, Chard elvețian și rulouri crocante de șalotă cu coriandru Raita, și Ouă Amestecate Cu Spanac Și Pesmet Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, topiți untul. Se amestecă făina la foc moderat. Bateți treptat laptele până se omogenizează, apoi amestecați smântâna și aduceți la fierbere la foc moderat, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și frunzele de dafin și fierbeți la foc mic, amestecând des, până când sosul se îngroașă și nu rămâne gust făinos, aproximativ 15 minute. Aruncați ceapa și frunzele de dafin și adăugați Fontina mărunțită; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Brânză FontinaBrânză Fontina
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Ungeți un vas de copt de 15 pe 10 inci. Într-o tigaie mare, topiți cele 3 linguri de unt în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați smogul, în loturi, dacă este necesar, și gătiți la foc mare, amestecând, până când frunzele sunt ofilite și orice lichid s-a evaporat, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-o strecurătoare pentru a se scurge bine, apăsând pe bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Întindeți bietul în vasul de copt pregătit într-un strat uniform și turnați deasupra sosul bchamel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de pâine cu cele 4 linguri de unt topit. Se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Întindeți firimiturile de pâine uniform peste gratin și coaceți timp de aproximativ 45 de minute, sau până se rumenesc și clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lăsați gratinul să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista