Cremă De Zmeură Kuchen

Cremă De Zmeură Kuchen
Cremă de zmeură Kuchen este un vegetarian desert. O porție conține 230 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți extract de vanillan, zmeură, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă De Prune Kuchen, Bare De Zmeură Kuchen, și Prune Glazurate-Zmeură Kuchen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați 1 cană de făină și sare; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă smântâna; bateți într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Combinați zahărul și făina rămasă; se presară peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
3
Aranjați zmeura peste crustă. Într-un castron mare, combinați zahărul și făina. Se amestecă ouăle, smântâna și vanilia; se toarnă peste fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Fructe De PadureFructe De Padure
VanilieVanilie
CremăCremă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se coace la 375 de minute pentru 40-45 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește cald sau răcit. A se păstra la frigider.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista