Cremă de varză cu firimituri de parmezan

Cremă de varză cu firimituri de parmezan
Creamed Collard Greens cu firimituri de parmezan ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 342 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cremă De Varză Verde, Cremă De Varză Verde, și Cremă De Varză Verde.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, adăugați apa și slănina și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați verdeața cu pumni, amestecând până când fiecare lot este ofilit înainte de a adăuga mai multe. Aduceți la fierbere și adăugați ceapa. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când gulerele sunt foarte fragede, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
CeapăCeapă
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească, apoi se strecoară gulerele aproape uscate și se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
4
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați pesmetul uscat cu parmezanul, pătrunjelul tocat, Salvia, usturoiul și uleiul de măsline extravirgin. Pulsează până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Ungeți cu generozitate o caserolă superficială de 4 litri. Într-un castron mare, amestecați colardele cu smântâna și condimentați cu sare și piper. Se amestecă ouăle până se amestecă și se întind colardele în caserola pregătită. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Collard GreensCollard Greens
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Presărați firimiturile de parmezan peste gulere și coaceți timp de aproximativ 20 de minute mai mult, sau până când toppingul de firimituri este auriu. Preîncălziți broilerul și fierbeți gulerele la 10 centimetri de căldură până când toppingul de pesmet este maro auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
ParmezanParmezan
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
8
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Un Ruwer Riesling clasic, elegant, cu un potențial enorm de îmbătrânire. Acest vin prezintă un nas pe bază de plante, note de fructe coapte pe palat și aciditate revigorantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate49
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista