Cremă de varză cu firimituri de parmezan
Creamed Collard Greens cu firimituri de parmezan ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 342 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cremă De Varză Verde, Cremă De Varză Verde, și Cremă De Varză Verde.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, adăugați apa și slănina și aduceți la fierbere.
Adăugați verdeața cu pumni, amestecând până când fiecare lot este ofilit înainte de a adăuga mai multe. Aduceți la fierbere și adăugați ceapa. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când gulerele sunt foarte fragede, aproximativ 40 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească, apoi se strecoară gulerele aproape uscate și se toacă grosier.
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați pesmetul uscat cu parmezanul, pătrunjelul tocat, Salvia, usturoiul și uleiul de măsline extravirgin. Pulsează până se amestecă.
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți cu generozitate o caserolă superficială de 4 litri. Într-un castron mare, amestecați colardele cu smântâna și condimentați cu sare și piper. Se amestecă ouăle până se amestecă și se întind colardele în caserola pregătită. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Presărați firimiturile de parmezan peste gulere și coaceți timp de aproximativ 20 de minute mai mult, sau până când toppingul de firimituri este auriu. Preîncălziți broilerul și fierbeți gulerele la 10 centimetri de căldură până când toppingul de pesmet este maro auriu și crocant.