Cremă De Vanilie-Zmeură Pavlova
Cremă de vanilie-zmeură Pavlovan este un fără gluten desert. Această rețetă face 12 porții cu 115 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Cap la magazin și ridica rece bici biciuit topping, zmeură, lapte, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brânză Proaspătă De Zmeură Și Frișcă De Vanilie Pavlova, Zmeură Boccone Dolce (ciocolată și zmeură Pavlova), și Vanilla Bean Pavlova pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 93°.
Bateți albușurile de ou și smântâna de tartru în bol mediu cu mixer la viteză mare 5 min. sau până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr granulat, 1 lingură. la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide.
Răspândiți în cerc de 10 inci pe foaia de copt acoperită cu pergament, Centrul de indentare ușor.
Coaceți 1-1 / 2 ore. Se răcește complet.
Între timp, bateți amestecul de budincă și laptele într-un bol mediu cu biciul 2 min. Se amestecă în bici rece. La frigider 15 min.
Așezați bezea pe farfurie chiar înainte de servire; umpleți centrul cu amestec de budincă. Se acoperă cu fructe de pădure; se presară cu zahăr pudră.