Cremă De Unt De Vanilie
Crema de unt de vanilie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 242 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, ciocolată, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie, Vanilie Rooibos Înghețată Și Tort De Unt Brun, și Cupcakes condimentate cu vanilie cu cremă de unt de scorțișoară.
Instrucțiuni
Gatiti zaharul, siropul de porumb, vanilia si apa intr-o cratita la foc mediu la 245 grade F. la 235 grade F spălați partea laterală a tigaiei cu o perie înmuiată în apă pentru a îndepărta cristalele de zahăr.
Turnați lotul gătit într-un bol de amestecare și lăsați-l să se răcească la 110 grade F. Dacă se formează cristale de zahăr deasupra lotului pe măsură ce se răcește, presărați ușor cristalele de zahăr cu apă pentru a se dizolva.
Topiți untul. Când amestecul de zahăr atinge 110 grade F, porniți mixerul la viteză lentă și adăugați făina și untul. Continuați amestecarea până când lotul devine semi-ferm.
Se toarnă lotul pe o masă (presărată anterior cu făină). Înmuiați mâinile în făină și frământați lotul până când este moale și cremos. Luați secțiuni mici ale lotului și rotiți-l într-un tub cu diametrul de 1 inch.
Tăiați tubul cu un cuțit de unt în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Rotiți fiecare bucată și așezați-o pe hârtie cerată. Păstrați la temperatura camerei (65 până la 75 de grade F) timp de 4 până la 24 de ore. Înveliți bucățile cu ciocolată. Cremele acoperite cu unt de vanilie pot fi consumate după alte 24 de ore.