Crema de supă proaspătă de sparanghel II ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,73 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 193 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați smântână, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă Proaspătă De Sparanghel, Grădină-Supă Proaspătă De Sparanghel, și Supă Cremoasă De Sparanghel Proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați sparanghelul, ceapa tocată și 1/2 cană bulion de pui. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic până când sparanghelul este fraged, aproximativ 12 minute. Procesați amestecul într-un blender pentru a curăța legumele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Legume
Sparanghel
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
În aceeași cratiță, topiți untul la foc mediu-mic. Se amestecă făina, sarea și piperul. Gatiti, amestecand constant timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți bulionul de pui rămas și creșteți focul la mediu. Gatiti, amestecand constant pana cand amestecul fierbe. Se amestecă piureul de sparanghel și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Sparanghel
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Puneți smântâna într-un castron mic și amestecați într-o lingură de supă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați amestecul de smântână și sucul de lămâie în supă. Amestecați în timp ce încălziți supa la temperatura de servire, dar nu lăsați-o să fiarbă.