Crema de supă de sparanghel ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 111 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați lapte, frunze de dafin, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cremă De Supă De Sparanghel, Cremă de supă de sparanghel, și Cremă " de supă de sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sparanghelul, bulionul, 1/2 linguriță de cimbru, frunza de dafin și usturoiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 10 minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Așezați amestecul de sparanghel într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Puneți făina în tigaie. Adăugați treptat laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați sparanghel pur și nucșoară măcinată; se amestecă pentru a se combina. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 5 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 linguriță de cimbru, unt, sare și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'Anjou
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Cremă de supă de morcovi: înlocuiți 2 căni de morcovi pentru sparanghel. Omiteți frunza de dafin. Produceți 4 porții (dimensiunea porției: 1 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu