Cremă de supă de spanac

Cremă de supă de spanac
Crema de supă de spanac durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD pe porție. O porție conține 173 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți spanac, lămâie, supă de praz și amestec de baie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 83%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de spanac cu busuioc cremos fără cremă {adică supă de schimbare a vieții}, Supă de spanac cu busuioc cremos fără cremă {adică supă de schimbare a vieții}, și Supă de spanac cu busuioc cremos fără cremă {adică supă de schimbare a vieții}.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de supă conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă spanacul. Acoperiți și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă Cu TăițeiAmestec De Supă Cu Tăiței
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
2
Se ia de pe foc; se amestecă smântână și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
3
Se ornează cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruinart Brut rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele provin din podgoriile premiers crus. Strugurii din podgoriile estate din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) li se alătură struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C-Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune prime Crus.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista