Cremă de supă de păstârnac
Nevoie de un supă fără gluten și vegetariană? Crema de supă de păstârnac ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 176 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți vin, țelină, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cremă de supă de păstârnac, Cremă De Supă De Păstârnac Curry, și Supă de păstârnac cu cremă de pătrunjel.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, țelina și păstârnacul; sotati 10 minute. Se amestecă vinul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați apă, sare, piper, bulion, cartof și frunze de dafin. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu. Gatiti 20 de minute sau pana cand legumele sunt fragede. Aruncați frunza de dafin.
Puneți o treime din amestecul de legume într-un blender și procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de legume purificate într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de legume rămas. Se amestecă sucul de lămâie. Lingura 1 cana supa în fiecare din 6 boluri; top fiecare portie cu 1 lingura smantana si 1/2 lingurita patrunjel.