Crema de supă de conopidă este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 143 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, făină, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cremă de supă de conopidă, Cremă de supă de conopidă, și Cremă de supă de conopidă I.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță de 3 litri la foc mediu; adăugați ceapa și gătiți 5 minute, amestecând constant, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați conopida și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când conopida este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
3
Combinați jumătate și jumătate și făină, amestecând cu un bici; se adaugă la amestecul de conopidă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 2 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Scoateți și aruncați cimbru. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Puneți jumătate din amestecul de conopidă într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă amestecul piure într-un castron mare; repetați procedura cu amestecul de conopidă rămas. Se toarnă în boluri; presărați fiecare cu brânză.