Cremă de supă de ciuperci și praz
Crema de supă de ciuperci și praz este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă face 4 porții cu 259 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brandy, jumătate și jumătate, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă de ciuperci și praz cu cremă de cimbru, Supa De Cartofi-Praz-Ciuperci, și Supă De Praz De Ciuperci De Conopidă Cu Pește De Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați prazul, ciupercile și sarea; sotati 4-5 minute sau până când prazul și ciupercile sunt fragede.
Adăugați brandy și gătiți, amestecând des, 2 până la 3 minute.
Se amestecă amestecul de sos și ingredientele rămase și se fierbe 3 până la 4 minute sau până se încălzește bine și se îngroașă ușor.
* 2 linguri supa de pui poate fi înlocuit cu coniac.
Notă: supa se va îngroșa la picioare. Pentru supa subțire, amestecați 1/3 până la 1/2 cană de lapte sau până la consistența dorită.