Cremă de supă de ciuperci sălbatice

Cremă de supă de ciuperci sălbatice
Crema de supă de ciuperci sălbatice necesită în jur 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 451 calorii, 5g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1102 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Un amestec de ciuperci cremini, plus 1 lingură de unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Cremă de supă de ciuperci sălbatice, Cremă de supă de ciuperci sălbatice, și Cremă de ciuperci și supă de orez sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Curățați ciupercile ștergându-le cu un prosop de hârtie uscat. Nu le spălați! Separați tulpinile, tăiați orice părți proaste și tocați grosolan tulpinile. Feliați capacele de ciuperci cu grosimea de 1/4 inch și, dacă sunt mari, tăiați-le în bucăți de mușcătură. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Pentru a face stocul, încălziți uleiul de măsline și 1 lingură de unt într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați tulpinile de ciuperci tocate, ceapa, morcovul, crenguța de cimbru, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți la foc mediu-mic timp de 10 până la 15 minute, până când legumele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați 6 căni de apă, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți neacoperit timp de 30 de minute. Tulpina, rezervând lichidul. Ar trebui să aveți aproximativ 4 1/2 căni de stoc. Dacă nu, adăugați puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
6
Între timp, într-o altă oală mare, încălziți restul de 1/4 kilogram de unt și adăugați prazul. Gatiti la foc mic timp de 15 pana la 20 de minute, pana cand prazul incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați capacele de ciuperci feliate și gătiți timp de 10 minute, sau până când sunt rumenite și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8
Adăugați făina și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
9
Adăugați vinul alb și amestecați încă un minut, răzuind fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați bulionul de ciuperci, frunzele de cimbru tocate, 1 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Adăugați jumătate și jumătate, smântână și pătrunjel, condimentați cu sare și piper, după gust și încălziți, dar nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
12
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista