Cremă de supă de anghinare și toasturi de ciuperci
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.37 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de șalotă, cățel de usturoi, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pâine Prăjită Cu Anghinare Și Ciuperci, Cremă de supă de anghinare și ciuperci, și Supă cremoasă de ciuperci cu pâine prăjită cu brânză albastră.
Instrucțiuni
Strângeți lămâia într-un castron cu apă rece; adăugați jumătățile în castron. Tăiați 1 inch de capetele tulpinii anghinarelor. Folosind un cuțit ascuțit din oțel inoxidabil, înjumătățiți anghinarea în cruce. Scoateți toate frunzele exterioare verzi până ajungeți la frunzele galbene. Îndepărtați pielea dură de pe fund și tulpini. Cu o linguriță, răzuiește bobinele păroase.
Adăugați anghinarea în vasul cu apă de lămâie pe măsură ce sunt tăiate.
Într-o cratiță medie, combinați bulionul cu uleiul de măsline, vinul, crenguțele de cimbru, șalota și usturoiul.
Adăugați anghinarea și condimentați ușor cu sare și piper. Aduceți la foc mic și gătiți la foc mic până când anghinarea este foarte fragedă, aproximativ 40 de minute.
Scoateți și aruncați crenguțele de cimbru.
Lucrând în loturi, transferați conținutul cratiței într-un blender și piure până când este complet neted.
Transferați supa într-un castron și lăsați-o să se răcească, apoi dați-o la frigider până se răcește bine.
Chiar înainte de servire, amestecați laptele și smântâna în supă și condimentați cu sare și piper. Puneți supa în boluri puțin adânci și serviți toasturile de ciuperci pe lateral.