Cremă de supă de anghinare și toasturi de ciuperci

Cremă de supă de anghinare și toasturi de ciuperci
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.37 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de șalotă, cățel de usturoi, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pâine Prăjită Cu Anghinare Și Ciuperci, Cremă de supă de anghinare și ciuperci, și Supă cremoasă de ciuperci cu pâine prăjită cu brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Strângeți lămâia într-un castron cu apă rece; adăugați jumătățile în castron. Tăiați 1 inch de capetele tulpinii anghinarelor. Folosind un cuțit ascuțit din oțel inoxidabil, înjumătățiți anghinarea în cruce. Scoateți toate frunzele exterioare verzi până ajungeți la frunzele galbene. Îndepărtați pielea dură de pe fund și tulpini. Cu o linguriță, răzuiește bobinele păroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați anghinarea în vasul cu apă de lămâie pe măsură ce sunt tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-o cratiță medie, combinați bulionul cu uleiul de măsline, vinul, crenguțele de cimbru, șalota și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Adăugați anghinarea și condimentați ușor cu sare și piper. Aduceți la foc mic și gătiți la foc mic până când anghinarea este foarte fragedă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Scoateți și aruncați crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
6
Lucrând în loturi, transferați conținutul cratiței într-un blender și piure până când este complet neted.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Transferați supa într-un castron și lăsați-o să se răcească, apoi dați-o la frigider până se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Chiar înainte de servire, amestecați laptele și smântâna în supă și condimentați cu sare și piper. Puneți supa în boluri puțin adânci și serviți toasturile de ciuperci pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista