Cremă de supă de anghinare
Crema de supă de anghinare este o fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 254 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți inimi de anghinare ambalate în apă, cremă condensată de supă de țelină, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o supă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cremă de supă de anghinare și anghinare din Ierusalim, Crema lui Masson de supă de anghinare – faceți această supă specială acasă, și Cremă de supă de anghinare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mediu, combinați crema de supă de țelină și bulion de pui; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați inimile de anghinare și cayenne. Aduceți la fierbere.
Se toarnă supa într-un blender și se amestecă până când consistența este netedă. Reveniți la oală și amestecați încet smântâna. Condimentează cu sare și piper, după gust și servește fierbinte.