Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 222 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de piper măcinat, ouă, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creme individuale de porumb cu crustă de slănină-cartofi, bacon și ouă " cremă infuzată cu trufe cu prosciutto crocant, și Cremă De Brânză De Capră Cu Căpșuni În Sirop De Vin Roșu.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gătiți slănina într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă. Rezervați 1 lingură de picături în tigaie; creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ardeiul gras și usturoiul; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Usturoi
5
Adăugați ceapa verde; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
6
Se ia de pe foc; se amestecă slănina mărunțită și brânza elvețiană. Împărțiți uniform amestecul de slănină între 6 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
Spray De Gătit
Brânză Elvețiană
Cremă
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Încălziți 2 căni de lapte într-o cratiță la foc mediu până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Așezați Parmigiano-Reggiano și ingredientele rămase într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Adăugați treptat laptele fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Împărțiți amestecul de ouă în mod egal între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bateti
Bol
9
Așezați ramekinii într-o tigaie și adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Coaceți la 350 timp de 32 de minute sau până când centrul abia se mișcă atunci când ramekinul este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Scoateți ramekinele din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată