Cremă de slănină și brânză
Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 222 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de piper măcinat, ouă, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creme individuale de porumb cu crustă de slănină-cartofi, bacon și ouă " cremă infuzată cu trufe cu prosciutto crocant, și Cremă De Brânză De Capră Cu Căpșuni În Sirop De Vin Roșu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gătiți slănina într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă. Rezervați 1 lingură de picături în tigaie; creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați ardeiul gras și usturoiul; saut 3 minute.
Adăugați ceapa verde; saut 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă slănina mărunțită și brânza elvețiană. Împărțiți uniform amestecul de slănină între 6 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit.
Încălziți 2 căni de lapte într-o cratiță la foc mediu până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Așezați Parmigiano-Reggiano și ingredientele rămase într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Adăugați treptat laptele fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Împărțiți amestecul de ouă în mod egal între ramekins.
Așezați ramekinii într-o tigaie și adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 32 de minute sau până când centrul abia se mișcă atunci când ramekinul este atins.
Scoateți ramekinele din tigaie; lăsați să stea 10 minute.