Empanadas cremă de porumb: Humitas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 250 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de boia de ardei, ulei de canolan, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Humitas (Budincă De Porumb Argentiniană), Rețetă Humitas De Porumb Dulce, și Humitas Ecuadorian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați făina și gătiți până se omogenizează și se fierbe, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Adăugați laptele încet în timp ce bateți constant. Aduceți la foc mic, amestecând constant, acordând o atenție deosebită colțurilor cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați boia de ardei și sare și piper, după gust. Amestecați porumbul și pătrunjelul, reveniți la foc mic. Răzuiți umplutura într-un bol și răciți-o complet înainte de a umple ambalajele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pentru a forma: umeziți marginile a 1 dintre ambalajele empanada cu vârful degetului înmuiat în apă caldă. Centrați o cană generoasă de 1/3 din umplutură pe ambalaj. Aduceți părțile laterale ale ambalajului împreună pentru a se întâlni peste umplutură și prindeți părțile laterale pentru a sigila și a forma o formă de jumătate de lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Așezați jumătatea lunii pe suprafața de lucru. Lucrați în jurul marginilor, aducând aproximativ 1/2-inch din stratul inferior de aluat în sus și peste stratul superior, pentru a face un Mini-încreți. Apăsați în timp ce mergeți pentru a sigila pliurile. Dacă nu doriți să vă încurcați cu sertizarea, sigilați marginile până la capăt cu vârfurile dinților unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1
Turnați suficient ulei vegetal sau de canola într-o tigaie grea mare pentru a umple aproximativ 3/4-inch pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se încălzește la foc mediu până când vârful mânerului unei linguri de lemn cufundat în ulei degajă un sfârâit plin de viață, aproximativ 375 de grade F. alunecați cu grijă cât mai multe dintre empanadas în ulei, așa cum se va potrivi fără aglomerare. Gatiti pana cand aluatul se rumeneste usor, aproximativ 3 minute. Întoarceți cu atenție și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Scurgeți scurt pe prosoape de hârtie înainte de servire. Repetați cu empanadele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Notă: pentru a coace empanadas, Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folosiți o foaie de copt antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți până când empanadele sunt maro auriu deschis, aproximativ 25 de minute. Se răcește cu câteva minute înainte de servire.