Cremă De Porumb Empanadas: Humitas

Cremă De Porumb Empanadas: Humitas
Empanadas cremă de porumb: Humitas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 250 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de boia de ardei, ulei de canolan, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Humitas (Budincă De Porumb Argentiniană), Rețetă Humitas De Porumb Dulce, și Humitas Ecuadorian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați făina și gătiți până se omogenizează și se fierbe, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Adăugați laptele încet în timp ce bateți constant. Aduceți la foc mic, amestecând constant, acordând o atenție deosebită colțurilor cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Adăugați boia de ardei și sare și piper, după gust. Amestecați porumbul și pătrunjelul, reveniți la foc mic. Răzuiți umplutura într-un bol și răciți-o complet înainte de a umple ambalajele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Pentru a forma: umeziți marginile a 1 dintre ambalajele empanada cu vârful degetului înmuiat în apă caldă. Centrați o cană generoasă de 1/3 din umplutură pe ambalaj. Aduceți părțile laterale ale ambalajului împreună pentru a se întâlni peste umplutură și prindeți părțile laterale pentru a sigila și a forma o formă de jumătate de lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
6
Așezați jumătatea lunii pe suprafața de lucru. Lucrați în jurul marginilor, aducând aproximativ 1/2-inch din stratul inferior de aluat în sus și peste stratul superior, pentru a face un Mini-încreți. Apăsați în timp ce mergeți pentru a sigila pliurile. Dacă nu doriți să vă încurcați cu sertizarea, sigilați marginile până la capăt cu vârfurile dinților unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1
Turnați suficient ulei vegetal sau de canola într-o tigaie grea mare pentru a umple aproximativ 3/4-inch pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se încălzește la foc mediu până când vârful mânerului unei linguri de lemn cufundat în ulei degajă un sfârâit plin de viață, aproximativ 375 de grade F. alunecați cu grijă cât mai multe dintre empanadas în ulei, așa cum se va potrivi fără aglomerare. Gatiti pana cand aluatul se rumeneste usor, aproximativ 3 minute. Întoarceți cu atenție și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3
Scurgeți scurt pe prosoape de hârtie înainte de servire. Repetați cu empanadele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Notă: pentru a coace empanadas, Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folosiți o foaie de copt antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Coaceți până când empanadele sunt maro auriu deschis, aproximativ 25 de minute. Se răcește cu câteva minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista