Cremă De Porumb Empanadas: Humitas

Cremă De Porumb Empanadas: Humitas
Empanadas cremă de porumb: Humitas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 250 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de boia de ardei, ulei de canolan, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Humitas (Budincă De Porumb Argentiniană), Rețetă Humitas De Porumb Dulce, și Humitas Ecuadorian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați făina și gătiți până se omogenizează și se fierbe, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Adăugați laptele încet în timp ce bateți constant. Aduceți la foc mic, amestecând constant, acordând o atenție deosebită colțurilor cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați boia de ardei și sare și piper, după gust. Amestecați porumbul și pătrunjelul, reveniți la foc mic. Răzuiți umplutura într-un bol și răciți-o complet înainte de a umple ambalajele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Pentru a forma: umeziți marginile a 1 dintre ambalajele empanada cu vârful degetului înmuiat în apă caldă. Centrați o cană generoasă de 1/3 din umplutură pe ambalaj. Aduceți părțile laterale ale ambalajului împreună pentru a se întâlni peste umplutură și prindeți părțile laterale pentru a sigila și a forma o formă de jumătate de lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați jumătatea lunii pe suprafața de lucru. Lucrați în jurul marginilor, aducând aproximativ 1/2-inch din stratul inferior de aluat în sus și peste stratul superior, pentru a face un Mini-încreți. Apăsați în timp ce mergeți pentru a sigila pliurile. Dacă nu doriți să vă încurcați cu sertizarea, sigilați marginile până la capăt cu vârfurile dinților unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1
Turnați suficient ulei vegetal sau de canola într-o tigaie grea mare pentru a umple aproximativ 3/4-inch pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se încălzește la foc mediu până când vârful mânerului unei linguri de lemn cufundat în ulei degajă un sfârâit plin de viață, aproximativ 375 de grade F. alunecați cu grijă cât mai multe dintre empanadas în ulei, așa cum se va potrivi fără aglomerare. Gatiti pana cand aluatul se rumeneste usor, aproximativ 3 minute. Întoarceți cu atenție și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Scurgeți scurt pe prosoape de hârtie înainte de servire. Repetați cu empanadele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Notă: pentru a coace empanadas, Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folosiți o foaie de copt antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Coaceți până când empanadele sunt maro auriu deschis, aproximativ 25 de minute. Se răcește cu câteva minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista