Cremă De Porumb Cornbread
Reteta crema de porumb Cornbread este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ouă, făină de porumb, porumb cremă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 454 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Cremă De Porumb Cornbread, Brioșe Cu Cremă De Porumb, și Brioșe Cu Cremă De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Puneți o tigaie din fontă de 10 inci în cuptor.
Într-un castron, combinați făina de porumb, sarea, zahărul, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Bateți împreună pentru a combina bine.
Într-un castron mare, combinați zeama, ouăle și porumbul crem, amestecând împreună pentru a combina bine.
Adăugați ingredientele uscate în amestecul de zară și amestecați pentru a combina. Dacă aluatul nu se va turna, adăugați mai mult zară în aluat.
Rotiți uleiul de canola în tigaia fierbinte din fontă.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți până când pâinea de porumb se rumeneste și revine la atingere, aproximativ 20 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Saint m Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Saint M Riesling]()
Saint M Riesling
Saint m Riesling este luminos, cu aroma delicată de piersică și mineralitatea pietroasă care este tipică solurilor de gresie degradate găsite în regiunea Pfalz. Este un Riesling cu corp mediu, uscat, cu o fructuozitate fină, care persistă cu dragoste pe gust și apoi se estompează ușor într-un finisaj mediu-lung, cu gust uscat. Un Riesling fermecător și versatil dintr-o epocă excelentă, extrem de satisfăcătoare.