Cremă De Ouă
Crema de ou ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Tarte Portugheze Cu Cremă De Ouă, Caserola Mexicană Cu Ouă, și Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Bateți laptele, ouăle, zahărul, sarea și vanilia împreună într-un castron până se combină complet.
Se toarnă amestecul de ouă în 6 căni de cremă; se presară blaturi cu nucșoară.
Așezați căni într-o tigaie și umpleți tigaia cu suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale cupelor cu cremă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când se fixează cremele, aproximativ 1 oră. Se răcește complet.