Cremă De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați crema de nucă de cocos. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.03 pe portie. O porție conține 279 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, amidon de porumb, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Cremă De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți ouăle.
Adăugați zahăr, sare și vanilie. Adăugați treptat lapte; se amestecă bine. Se amestecă nuca de cocos.
Locul șase ungrased 10-oz. ramekins sau cupe cremă într-un 13-in. x 9-în. vas de copt. Umpleți fiecare cu aproximativ 3/4 cană amestec de nucă de cocos.
Se presară cu nucșoară. Umpleți tigaia mai mare cu apă clocotită la o adâncime de 1 in.
Coaceți la 325 de minute pentru 30-40 de minute sau până când centrul este doar setat (amestecul se va jiggle).
Scoateți ramekins din tigaie într-o grătar.
Într-o cratiță, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează.
Adăugați zmeură, zahăr și sare. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se strecoară dacă se dorește. Mișto.