Cremă De Mure De Vară
Crema de mure de vară necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 168 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână mure, lapte, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un desert ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Cremă De Mure De Vară, Cremă De Mure De Vară, și Budinca De Vară De Mure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Întindeți 1/2 cană de mure în fiecare dintre cele douăsprezece feluri de mâncare gratinate de 4 uncii. Aranjați vasele gratinate pe 2 foi de copt.
Într-un bol, bateți laptele cu smântâna, ouăle, zahărul brun, făina, vanilia, sucul de lămâie și coaja de portocală până se omogenizează. Puneți 1/4 cană de cremă în fiecare fel de mâncare; coaceți aproximativ 15 minute, până când centrele sunt setate.
Transferați cremele în rafturi de sârmă și lăsați să stea 30 de minute.