Cremă De Mere Caramel Brulee

Caramel Apple Creme Brulee este o rețetă mediteraneană care servește 6. Acest desert are 478 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 306 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, topping de înghețată caramel, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Hibrid Caramel Creme Brulee Apple, Cremă de Caramel, cremă Brulee, Pots de Creme, și Crema de ciocolata alba Brulee cu capsuni {crema brulee Kit Giveaway}.
Instrucțiuni
Așezați merele într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; acoperiți cu apă. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 3-4 minute sau până se înmoaie; se scurge bine. Aranjați merele în fundul a șase 6 oz. ramekins sau cupe cu cremă. Se acoperă cu topping de caramel; pus deoparte.
Într-o cratiță mică, combinați 1/4 cană zahăr, 1/4 cană zahăr brun și scorțișoară; amestecați smântâna.
Se încălzește la foc mediu până se formează bule în jurul părților laterale ale tigaiei.
Se ia de pe foc; se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușurile de ou. Întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant. Se amestecă vanilia.
Se toarnă în ramekins pregătite.
Așezați ramekins într-o tigaie; adăugați 1 in. de apă clocotită la tigaie.
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 25-30 minute sau până când centrele sunt doar setate (amestecul se va jiggle).
Scoateți ramekins din Baia de apă; se răcește timp de 10 minute. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Dacă utilizați o torță creme brulee, combinați zaharurile rămase și presărați uniform peste cremă.
Încălziți zahărul cu lanterna până se caramelizează.
Dacă fierbeți cremele, așezați ramekins pe o foaie de copt; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Combinați zaharurile rămase; presărați peste cremă. Se fierbe 8 inch. de la căldură timp de 4-7 minute sau până când zahărul este caramelizat. La frigider timp de 1-2 ore sau până când este ferm.
Vin recomandat: șampanie, Portul Tawny, Sauternes
Creme Brulee funcționează foarte bine cu Champagne, Tawny Port și Sauternes. Sauternes, Tawny Port și champagne completează toate o cremă brulee cremoasă. Șampania Buena Vista La Victoire Brut cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Buena Vista La Victoire Brut Champagne]()
Buena Vista La Victoire Brut Champagne
Vinurile luminoase, culoarea aurie susținută este îmbunătățită de un șir atractiv, persistent de bule. Buchetul elegant, dens și complex dezvăluie o gamă largă de arome, cum ar fi floarea de tei, indicii de pâine prăjită și miere. Gustul splendid al vinului este plin și bogat, dar bine echilibrat, lăsând o prospețime încântătoare pe gust. Amestec: 70% Pinot Noir, 30% Chardonnay