Cremă De Macadamia
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Crema de Macadamia ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 32 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, suc de lămâie, gumă de xantan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Placinta Cu Crema De Nuci Macadamia, ROM-Înghețată Macadamiană, și Înghețată Macadamiană De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Într-un castron, acoperiți nucile de macadamia cu apa. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei peste noapte.
Turnați nucile și apa într-un blender și piure. Se strecoară laptele de nuci printr-o sită fină într-un bol, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lapte posibil.
Clătiți blenderul și întoarceți laptele încins la el.
Adăugați sucul de lămâie și nectarul de agave. Cu mașina pornită, adăugați guma de xantan și amestecați până când crema este ușoară și aerisită, aproximativ 1 minut. Răzuiește crema într-un bol și condimentează cu sare.