Cremă de lămâie cu sos de zmeură

Cremă de lămâie cu sos de zmeură
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Crema de lămâie cu sos de zmeură ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 199 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți extract de vanillan, lapte, lămâi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pachete de piersici-zmeură cu sos de cremă de portocale, Pâine prăjită franceză umplută cu zmeură cu sos de cremă, și Rubarbă și gem de zmeură Roly-Poly cu sos de cremă de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Setați un suport la nivelul mediu al cuptorului și preîncălziți la 300 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați laptele și zahărul într-o cratiță medie și bateți de mai multe ori pentru a amesteca. Aduceți amestecul la fierbere la foc mic până la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
3 Folosiți un cojitor de legume pentru a îndepărta doar coaja galbenă de pe lămâi în fâșii mari. Nu includeți niciunul dintre miezul alb sub coajă, care ar conferi o aromă amară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
4
4 când laptele fierbe, scoateți-l de pe foc, adăugați coaja de lămâie și bățul de scorțișoară și lăsați să se absoarbă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
LapteLapte
5
Combinați ouăle și vanilia într-un bol de amestecare și bateți bine, dar nu atât de repede încât ouăle să devină spumoase. Strecurați amestecul de lapte într-un recipient cu buze, cum ar fi o măsură de 4 căni, pentru a îndepărta fâșiile de coajă și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
VanilieVanilie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
6
Se toarnă laptele în amestecul de ouă într-un jet subțire, amestecând constant, dar nu rapid, pentru a evita crearea prea multă spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
7 După adăugarea laptelui, lăsați amestecul să se odihnească timp de 5 minute, apoi folosiți o lingură sau o lingură mare de bucătărie pentru a îndepărta orice spumă de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Se toarnă amestecul în recipientul cu buze și se umple matrițele aproape până la vârf.
9
Așezați tigaia cu matrițe pe grătarul cuptorului și turnați imediat 3 până la 4 căni de apă caldă în tigaia din jurul matrițelor, astfel încât apa să vină cam la jumătatea părții laterale a fiecărei matrițe. Dacă matrițele se potrivesc bine în tigaie, poate fi necesar să scoateți una temporar pentru a avea loc să turnați în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Coaceți cremele timp de aproximativ o oră sau până când sunt complet setate și nu mai sunt clătinate în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe un suport timp de 10 minute pentru a se răci. Apoi scoateți matrițele din tigaie și răciți-le complet la temperatura camerei. Înfășurați individual fiecare matriță în plastic și răciți până când intenționați să le serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Servire
13
Serviți cremele în forme sau desfaceți-le în farfurii de desert. Pentru a se desface, introduceți vârful unui cuțit de tăiat la aproximativ 1/4 inch adâncime între matriță și cremă. Rulați cuțitul în jurul interiorului matriței pentru a slăbi partea superioară. Folosind vârful degetelor, ușurați partea superioară a cremei într-o parte, lăsând puțin aer în spațiul pe care îl creați între cremă și matriță. Inversați o farfurie de desert pe matriță, apoi inversați-o din nou. Ținând ferm atât matrița, cât și placa cu ambele mâini, ridicați și coborâți rapid teancul pentru a desface crema. Dacă nu iese ușor din matriță, repetați mișcarea de mai multe ori. Completați fiecare cremă cu câteva linguri de sos de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
14
Depozitare
15
Păstrați la frigider în orice moment. Puteți pregăti aceste creme cu o zi sau două în avans, dar nu le păstrați mai mult de 3 zile în total.
16
Variație
17
Cremă De Portocale
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PortocaliuPortocaliu
18
Înlocuiți coaja de 2 portocale și 1 lămâie mică pentru coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
19
Deserturi Ușoare Perfecte
20
Retipărit cu permisiunea deserturilor ușoare perfecte: prăjituri fabuloase, prăjituri, plăcinte și multe altele făcute cu unt adevărat, zahăr, făină și ouă, Toate Sub 300 de calorii pe porție generoasă de Nick Malgieri și David Joachim. Fotografii de Tom Eckerle. Copyright 2006 de Nick Malgieri și David Joachim. Publicat de William Morrow, o amprentă a lui Harper
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
21
Collins Publishers.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista