Cremă de ierburi și parmezan
Rețeta cremă de ierburi și parmezan se poate face în aproximativ 25 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 385 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate și busuioc, parmezan, buton de unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Cremă de ciuperci de pui cu parmezan (fără opțiune de cremă), Mash de usturoi și ierburi, și Piure De Parmezan.
Instrucțiuni
Se fierb cartofii în apă sărată timp de 15-20 de minute până se înmoaie, apoi se scurg.
Puneți laptele și untul în tigaie, dați la fiert, adăugați cartofii, apoi amestecați până la crem. Se amestecă brânza, se condimentează, apoi se pliază ierburile.