Cremă de ierburi și parmezan

Cremă de ierburi și parmezan
Rețeta cremă de ierburi și parmezan se poate face în aproximativ 25 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 385 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate și busuioc, parmezan, buton de unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Cremă de ciuperci de pui cu parmezan (fără opțiune de cremă), Mash de usturoi și ierburi, și Piure De Parmezan.

Instrucțiuni

1
Se fierb cartofii în apă sărată timp de 15-20 de minute până se înmoaie, apoi se scurg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2
Puneți laptele și untul în tigaie, dați la fiert, adăugați cartofii, apoi amestecați până la crem. Se amestecă brânza, se condimentează, apoi se pliază ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista