Cremă de fructe de iarnă caramelizată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 319 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil pentru Iarna. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de jumătate și jumătate, gălbenușuri de ou, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cremă De Fructe De Iarnă Caramelizată, Brânză Brie umplută cu fructe de iarnă caramelizate cu o pere Poșată Pinot, și Cremă De Copt Caramelizată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți oveno 350 buc. F. Unt ușor și făină 9 cupe standard (1/3 cană) pentru brioșe. Cerneti faina si urmatorul5 ingrediente de doua ori intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
2
Se amestecă 6 linguri de apă călduță cuvanilie într-un castron mic. Folosind mixer electric, bate zahăr brun și unt într-un castron marepână la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați amestecul de făină în3 adaosuri alternativ cu amestecul de apăîn 2 adaosuri, bătând aluatul până se amestecădupă fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
4
Folosind un mixer electric echipat cu bătăi curate, bateți albușurile în mediu până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat2 linguri de zahăr și bateți până se formează vârfuri lucioase ferme. Îndoiți 1/3 de albi în strat pentru a ușura, apoi pliați în albii rămași. Puneți 1/4 cană de aluat în fiecarepregătită ceașcă de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Coaceți brioșele până când testerul este introdus încentrul iese curat, aproximativ 17 minute.Se răcește brioșele în tigaie pe raft cel puțin 20minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Scoateți brioșele din tigaie și răcițicomplet pe raft. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Întoarceți brioșele în tigaia pentru brioșe;acoperiți și păstrați la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
1
Topițiunt în tigaie mare antiaderentă peste căldură medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați zahăr peste unt în tigaie, apoi așezați felii de mere și felii de pereîntr-un singur strat (dacă este posibil) deasupra zahărului.Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți fără a amesteca până când fructele sunt aurii de jos, apăsând până la un singur strat, deoarece fructele se gătesc și se reduc în volum, aproximativ 8 minute. Întoarceți fructele în tigaie șigătiți până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Măr
Fructe
Zahăr
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugațicranberries și gătiți până când sucurile din skilletse reduc cu aproximativ jumătate, aproximativ 2 minute.
1
Se încălzește jumătate și jumătate într-o cratiță mare, la foc mediu, până când se încălzesc și se formează bule la marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Bateți zahărul, gălbenușurile de ou și sarea de mare într-un castron mediu; bateți în amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Gălbenuș De Ou
Sare De Mare
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați treptat jumătate și jumătate fierbinte la gălbenușamestecați și amestecați până se amestecă. Reveniți la aceeași cratiță; se amestecă peste căldură medie până când crema fierbe și se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
4
Bateți în unt, apoi 2 linguribrand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se ia de pe foc.
6
Perie de top de briose de mai multe oricu restul de 4 linguri de brandy pana candabsorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
7
Așezați 1 brioșă în fiecare dintre cele 8 boluri,căni sau pahare de desert. Împărțiți caramelizatfructe între boluri. Lingură cremă caldăpeste brioșe și fructe în boluri (aproximativ1/3 cană pentru fiecare). Se răcește cel puțin 30 minutes.DO înainte: se poate face cu 2 ore înainte.Acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de servire.