Cremă de dovleac cu Topping fragil
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.13 pe portie. O porție conține 318 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de dovleac, lapte condensat, condimente de dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă de dovleac cu Topping fragil, Plăcinte individuale de dovleac fără crustă (aka creme de dovleac), și Mini Creme De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Așezați primele 6 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de cremă uniform în 6 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit.
Așezați ramekins într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 45 de minute sau până când centrul de cremă abia se mișcă atunci când ramekin este atins.
Scoateți ramekins din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Presărați fiecare cremă cu 2 lingurițe de arahide fragile înainte de servire.