Crema de curcan și supa de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 915 calorii, 84G de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, sare, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cremă De Curcan Și Supă De Orez Sălbatic, Cremă de curcan și supă de orez sălbatic, și Supă de curcan și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carcasa de curcan într-un vas mare sau cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scoateți carcasa din bulion, rezervând 10 căni de bulion. Răciți carcasa și alegeți carnea din oase. Puneți carnea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Topiți untul în oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați făină și gătiți 5 minute, amestecând constant. (Roux va fi o culoare blondă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
5
Adăugați ceapa, șalota, morcovul și țelina La roux; reduceți focul la mediu. Gatiti 10 minute, amestecand des. Se amestecă bulionul rezervat, carnea de curcan, orezul, sarea, piperul și cimbru; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați frișcă; fierbeți, neacoperit, 5 minute sau la grosimea dorită.