Crema de curcan și supa de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 915 calorii, 84G de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, sare, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cremă De Curcan Și Supă De Orez Sălbatic, Cremă de curcan și supă de orez sălbatic, și Supă de curcan și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carcasa de curcan într-un vas mare sau cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scoateți carcasa din bulion, rezervând 10 căni de bulion. Răciți carcasa și alegeți carnea din oase. Puneți carnea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Topiți untul în oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați făină și gătiți 5 minute, amestecând constant. (Roux va fi o culoare blondă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Adăugați ceapa, șalota, morcovul și țelina La roux; reduceți focul la mediu. Gatiti 10 minute, amestecand des. Se amestecă bulionul rezervat, carnea de curcan, orezul, sarea, piperul și cimbru; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
Frișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sare, Pentru Marginile Paharului
6
Adăugați frișcă; fierbeți, neacoperit, 5 minute sau la grosimea dorită.