Cremă De Condimente De Dovleac
Pumpkin Spice-Cream ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 326 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr brun, cremă de carton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Un Cupcake De Dovleac Mai Sănătos Cu Brânză Cremă De Condimente De Dovleac Fro, Înghețată Cu Condimente De Dovleac, și Înghețată Cu Latte Cu Condimente De Dovleac.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană 1% lapte și zahăr brun într-o cratiță medie și grea și încălziți la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte la gălbenușurile de ou, amestecând constant cu un bici.
Puneți amestecul în tigaie. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul acopera o lingura de metal (aproximativ 4 minute), amestecand continuu.
Scurgeți crema printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Combinați 1/2 cană 1% lapte, lapte condensat îndulcit și următoarele 5 ingrediente (lapte condensat îndulcit prin sare) într-un castron mediu. Se amestecă dovleacul. Adăugați treptat cremă, amestecând cu un bici. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Combinați 1/2 cană amestec de dovleac și smântână, amestecând bine cu un bici.
Adăugați amestecul de smântână în amestecul de dovleac răcit și amestecați până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului.
Puneți înghețata într-un recipient sigur pentru congelator; pliați în biscotti sfărâmați. Acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.