Cremă de ceașcă de zmeură cu crustă de cracare Graham
Zmeura Cupa Custard cu Graham Cracker crusta ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 2.03 pe portie. O porție conține 836 calorii, 9g de proteine, și 68G de grăsime. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de rom, extract de vanillan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 31%. Rețete similare includ Placinta de dovleac cu crusta de cracare Graham, Ginger Graham Cracker Crust, și Plăcintă cu bezea de lămâie cu o crustă de cracare Graham.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade și puneți un suport în mijloc.
Într-un bol mic de amestecare, combinați firimiturile de cracare graham, 1/2 cană de zahăr și untul topit. Împărțiți amestecul între 4 (1 cană) cupe de cremă și apăsați în jos pentru a forma o crustă pe fund.
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați smântâna și 1 lingură de lingură rămasă de zahăr. Opărește și scoate de pe foc. Într-un bol mare de amestecare, combinați gălbenușurile, lingura rămasă de zahăr, vanilia și romul.
Bateți ușor, doar pentru a combina.
Șoptind ușor, stropiți treptat amestecul de cremă opărită în amestecul de ouă pentru a-l încălzi fără a amesteca ouăle. Se strecoară amestecul și se toarnă în căni de cremă.
Așezați 6 zmeură în fiecare ceașcă, scufundându-le astfel încât să fie acoperite cu cremă.
Aranjați ceștile într-o tigaie și turnați apă fierbinte la jumătatea părților laterale. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până când se fixează cremele. Se răcește în tigaie, apoi se dă la frigider, acoperit, cu până la 2 zile înainte.
Dacă doriți, presărați un strat ușor de zahăr peste fiecare cremă și așezați-l sub un broiler preîncălzit timp de aproximativ 2 până la 4 minute, urmărind să nu ardă.
Serviți imediat după geam.