Cremă de ceapă și usturoi piure de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul cremos de ceapă și usturoi. Această rețetă servește 7 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 339 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 32%. Rețete similare includ Piure De Cartofi Cu Usturoi Și Ceapă, Cremă De Ceapă Prăjită Piure De Cartofi, și Cartofi caramelizați cu ceapă și usturoi.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați ceapa și usturoiul în ulei până se limpezesc, aproximativ 5 minute.
Răsturnați într-un castron mic.
Se toarnă 1 litru de apă în tigaia de 5 până la 6 litri (nu este nevoie să spălați tigaia) și se aduce la fierbere la foc mare.
Curățați și clătiți cartofii; tăiați în bucăți de 1 inch.
Adăugați cartofii în apă clocotită; acoperiți și reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii se zdrobesc ușor, 8 până la 10 minute.
Scurgeți cartofii și reveniți la tigaie.
Adăugați amestecul de ceapă, smântâna, maioneza, smântâna și untul în cartofi. Se pasează cu un masher de cartofi sau un mixer electric până când amestecul este la fel de cocoloaș sau neted pe cât doriți, bătând treptat suficient lapte pentru a atinge consistența dorită.
Se adaugă sare și piper după gust.