Cremă De Ceapă Gratinată
Gratinul de ceapă cremă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 288 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați făină, pesmet, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Gratin de porumb cremă cu inele de ceapă prăjite și slănină, Cremă De Spanac Gratin, și Cremă Gratin Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa într-o cratiță mare; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 6 până la 8 minute sau până când ceapa este doar fragedă.
Se scurge bine. Pune deoparte.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță grea la foc mic; adăugați făina, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat jumătate și jumătate; gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana se ingroasa.
Adăugați sare și următoarele 3 ingrediente.
Adăugați 1 cană de brânză mărunțită; se amestecă până se topește brânza. Amestecați ușor ceapa scursă.
Se toarnă amestecul de ceapă într-un vas de copt de 1 litru ușor uns.
Se presară uniform cu restul de 1/2 cană de brânză mărunțită.
Aruncați pesmetul cu unt topit și cimbru până când firimiturile sunt bine acoperite.
Se presară uniform peste brânză.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când se încălzește bine și blatul este auriu.
* Pulse 3 felii de pâine într-un mini tocător de alimente sau procesor de alimente. Ar trebui să producă 1 1/4 căni de pesmet.