Cremă de casă de supă de ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați crema de supă de ciuperci de casă. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 25. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de unt, stoc de pui concentrat, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de casă de supă de ciuperci, Cremă de casă de supă de ciuperci, și Cremă de casă de supă de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 3 Linguri. unt într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și sotati 10 până la 12 minute sau până când lichidul se evaporă.
Transferați într-un castron.
Reduceți căldura la mediu. Topiți restul de 5 linguri. unt în cuptorul olandez.
Bateți făina până se omogenizează; bateți 1 minut. Treceți treptat în cremă și următoarele 2 ingrediente. Gatiti, amestecand constant, 2 minute sau pana se topeste si se omogenizeaza.
Se ia de pe foc; se amestecă ciupercile. Utilizați imediat sau răciți complet. Congelați în porții de 1 1/4 cană în pungi de congelator din plastic. Dezghețați înainte de utilizare.
Notă: Am testat cu Knorr Homestyle stoc concentrat.