Cremă de cartofi cu Chorizo și supă de Kale

Cremă de cartofi cu Chorizo și supă de Kale
Crema de cartofi cu Chorizo și supă de Kale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 406 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ceapă, usturoi, cârnați chorizo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este minunat. Încercați Supă De Cartofi, Kale Și Chorizo, Kale Și Supă De Cartofi Cu Chorizo, și Chorizo Kale și Frittata de cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui și apa la fiert într-o cratiță; gătiți cartofii în amestecul de bulion fierbinte până la moale, 15 până la 20 de minute. Mash sau amestecați cartofii în bulion folosind un masher de cartofi sau o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, ciupercile și tulpina de broccoli până se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
CiuperciCiuperci
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați chorizo în amestecul de ceapă și gătiți la foc mic până când chorizo este încălzit, aproximativ 5 minute; amestecați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Se amestecă amestecul de ceapă-chorizo în amestecul de cartofi; se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
CartofiCartofi
CeapăCeapă
5
Adăugați kale, aproximativ 1/4 cană la un moment dat, la amestec, gătind până când kale se ofilește înainte de a adăuga mai multe. Condimentează supa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
KaleKale
SupăSupă
6
Reduceți căldura la minim și amestecați frișca grea și smântâna ușoară în supă; gătiți până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UșoarăCremă Ușoară
SupăSupă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista