Cremă De Cappuccino
Crema de Cappuccino este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 244 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, granule de cafea instant, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Amestec De Cappuccino, Cappuccino, și Plăcintă Cu Cappuccino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Locul 6 (6 oz.) cupe custard sau ramekins într-o tigaie de copt de 13 pe 9 inci.
Într-o cratiță medie, opărește laptele, smântâna și bățul de scorțișoară la foc mediu.
Bateți în granule de cafea instant. Într-un castron mediu, combinați ouăle, gălbenușurile și zahărul, amestecând până la bule, aproximativ 1 minut. Treceți treptat în amestecul de cremă fierbinte și vanilie. Puneți cremă în cupe, aruncând bățul de scorțișoară.
Se toarnă apă fierbinte în jurul cupelor de cremă pentru a veni la jumătatea părților.
Coaceți până când crema este setată, dar jiggly în centru, aproximativ 30 de minute.
Lăsați cremele să se răcească în baie de apă timp de 20 de minute, apoi transferați-le cu grijă într-un raft și lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 40 de minute. Puneți la frigider cremele până la rece, aproximativ 3 ore.
Garnisiți cu frișcă și scorțișoară, dacă doriți.