Vegan caju creme Pear Tart este un fără gluten și fără lactate desert. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 203 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 14. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de caju, migdale, sirop de orez brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjită Pere Tarta Cu Crema De Zahar Ars, Seckel Pear Cremă Cu Coajă Moale Tartă, și Tarta Cu Pere Vegane.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. f (160 buc. c).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Combinați zahărul, făina de migdale și făina de orez brun într-un castron mediu. Topiți margarina și turnați-o, împreună cu siropul de orez brun. Amestecați pentru a acoperi bine toate ingredientele uscate și apăsați ferm acest amestec în fundul unei tigaie rotunde de 9 inci. Aduceți crusta la aproximativ 1 inch pe părțile laterale ale tigaiei și puneți-o deoparte.Dacă utilizați caju întregi, începeți prin a le măcina în robotul de bucătărie. Poate dura 5 până la 10 minute pentru ca caju să înceapă să-și elibereze uleiurile naturale și să se transforme într-o pastă netedă, dar nu vă opriți scurt, deoarece este important să nu existe bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez Brun
Sirop De Orez Brun
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
¼ Cană Grămadă De Făină
Caju
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați untul de caju proaspăt procesat sau o versiune cumpărată din magazin (disponibilă în multe magazine alimentare naturale), în blender sau robot de bucătărie împreună cu apa, siropul de arțar și vanilia. Proces de combinat. Neteziți CR-ul rezultat în crusta dvs. și lăsați-l deoparte again.To miezuiți și tăiați perele, tăiați-le pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate în felii de aproximativ 1/8 inch grosime. Nu este nevoie să curățați perele, deoarece pielea adaugă un plus de aromă, textură și fibre.Aruncați feliile cu zahărul și scorțișoara și aranjați-le deasupra cajuului dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Caju
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Hârtie De Orez
Bomboane De Napolitană Necco
Caju
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Jumătăți De Pere în Sirop
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când perele se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Lăsați să se răcească și presărați migdale feliate înainte de servire.