Cremă de brânză și Pinwheels de patiserie arpagic
Nevoie de o garnitură vegetariană? Crema de brânză și arpagic Pinwheels de patiserie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, ierburi, foietaj și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Șuncă, Brânză Și Arpagic Semilună Pinwheels, Pinwheels de patiserie engleză cu brânză și ceapă, și Fistic Și Brânză De Capră De Arpagic Pe Napolitane De Foietaj pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o suprafață de lucru cu făină, rulați produse de patiserie cu puf până la o grosime cuprinsă între 1/16 și 1/8 inch, aproximativ un pătrat de 16 pe 16 inch. Cu o spatulă de glazură sau offset, întindeți crema de brânză într-un strat subțire peste patiserie, lăsând 1 inch dintr-o parte goală. Se presară uniform pe ierburi (precum și orice adaosuri opționale) și se adaugă sare.
Începând cu partea opusă gol 1 inch de patiserie, rola de patiserie într-un jurnal. Înfășurați cu folie de plastic și răciți la congelator timp de aproximativ o oră sau până când buștenul este foarte ferm, dar nu tare.
Cu zece minute înainte de a prelua Jurnalul de la congelator, încălziți cuptorul la 375 F, cu un raft în treimea superioară și un alt raft în treimea inferioară. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați jurnalul în felii de 1/4 inch și aranjați pe două foi de copt din aluminiu căptușite cu pergament.
Coaceți timp de 15 minute, apoi rotiți tigăile pe rafturi și continuați să coaceți până când patiseria este bine rumenită și crocantă la atingere, aproximativ încă 15 minute.
Transferați roțile într-un suport de răcire căptușit cu prosoape de hârtie pentru a se răci și a se scurge înainte de servire.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Pentru depozitare, transferați roțile într-un recipient mare și aerisit și lăsați-le acoperite într-un loc răcoros și uscat. Pinwheels va păstra câteva zile la temperatura camerei. Congelat ca buștean, patiseria se va păstra săptămâni întregi.