Cremă De Brânză-Răspândire De Măsline

Cremă de brânză-răspândirea de măsline este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian condiment. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 131 calorii. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cremă de brânză, nuci pecan, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți cremă de brânză și măsline cu răspândire de pătrunjel de măsline, Cremă De Brânză De Măsline Pimento Răspândit, și Brânză De Măsline-Orez Răspândită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună cremă de brânză, măsline spaniole și 1 lingură. maioneză. Formați amestecul de brânză cremă în bușteni de 2 (6 inci); înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute sau păstrați-l la frigider într-un recipient etanș până la 2 zile.
Așezați nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială.
Coaceți nucile pecan la 350 timp de 8 minute sau până se prăjesc ușor, amestecând ocazional.
Lăsați să se răcească 30 de minute sau până se răcește complet.
Rulați Jurnalul de brânză cremă în arpagic tocat și nuci pecan prăjite chiar înainte de servire.