Cremă de brânză Meltaways cu glazură de lămâie
Crema de brânză Meltaways cu glazura de lamaie ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 85 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr pudră, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cremă De Brânză Meltaways, Tort de turtă dulce cu un bol cu glazură de brânză cremă de lămâie, și Pâine umplută cu afine cu glazură de brânză cremă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti fursecurile, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, amidonul de porumb și sarea într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Combinați 1 cană de zahăr pudră, unt, brânză și vanilie într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 4 minute).
Adăugați amestecul de făină; se amestecă până se combină (aluatul va fi uscat și sfărâmicios). Formați aluatul în bile de 36 (1 inch).
Așezați bilele la 2 centimetri distanță pe foile de copt.
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până când fundul fursecurilor se rumeneste ușor. Se răcește 5 minute pe tigăi pe rafturi de sârmă.
Scoateți din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Pentru a pregăti glazura, combinați 1 3/4 căni de zahăr pudră și suc de lămâie, amestecând cu un tel până se omogenizează. Înmuiați blaturile de fursecuri în glazură; așezați pe rafturi de sârmă.
Lăsați cookie-urile să stea timp de 30 de minute sau până când glazura este setată.