Cremă De Brânză Kolacky

Cremă De Brânză Kolacky
Crema de brânză Kolacky ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 73 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr de cofetari, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Colaci, Sophie ' s Kolacky, și Mini prăjituri cu brânză cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă crema de brânză și untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
2
Adăugați făina încet până se omogenizează bine. Se modelează într-o bilă și se răcește peste noapte sau timp de câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Rulați aluatul cu grosimea de 1/8 inch pe o placă de patiserie cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Tăiați în 2 pătrate de 1/2 inch și puneți 1/2 linguriță (aprox) de gem sau conserve. Suprapuneți colțurile opuse și prindeți împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
6
Așezați pe foi de cookie-uri negreșite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se presară ușor cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista