Cremă de brânză, Havarti și parmezan Herbed pom de Crăciun
Crema de brânză, Havarti, și parmezan Herbed pomul de Crăciun este un fără gluten și primar rețetă cu 20 de porții. O porție conține 90 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul, coaja de lămâie, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare includ Cupcakes de pom de Crăciun cu ciocolată cu glazură de brânză cremă, Coroană De Crăciun Cu Cremă De Brânză, și Cremă Puff Pom De Crăciun.
Instrucțiuni
Amestecați crema de brânză, brânza Havarti, parmezanul, 2 linguri de busuioc, coaja de lămâie și usturoiul împreună într-un bol.
Transferați amestecul de brânză cremă pe o bucată de folie de plastic.
Rotiți folia de plastic în jurul amestecului de brânză cremă formând o formă de con, asemănătoare unui copac.
Așezați copacul în poziție verticală și îndepărtați folia de plastic. Acoperiți porțiunea vizibilă a copacului cu 1/4 cană de busuioc și pătrunjel.
Înfășurați ușor copacul cu o foaie proaspătă de folie de plastic și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 2 ore.