Cremă De Brânză Cappuccino
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 383 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vanilie, scorțișoară măcinată, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake cu Cappuccino, Cheesecake Cu Cappuccino, și Cheesecake Cu Cappuccino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de biscuiți, 1/4 cană de zahăr și untul. Apăsați amestecul în partea de jos și 1 1/2 inci în sus a tăvii cu arc de 10 inci fără grăsime.
Coaceți 10 minute sau până când este setat. Se răcește 20 de minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați granulele de cafea, apa și vanilia; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până când este ușoară și pufoasă.
Adăugați 1 cană de zahăr; bate până devine foarte moale și cremos. Bate în scorțișoară. Bateți în 1 ou la un moment dat doar până când este bine amestecat; nu bate prea mult.
Adăugați amestecul de cafea; se amestecă bine.
Se toarnă în crusta coaptă răcită.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când este setat.
Între timp, într-un castron mic, amestecați smântână și 3 linguri de zahăr.
Întindeți amestecul de smântână uniform deasupra cheesecake-ului; coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când smântâna este setată. Se răcește pe raftul de răcire 1 1/2 ore. Refrigerați înainte de servire, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Se ornează cu boabe de cafea acoperite cu ciocolată.
Se presară ușor cu cacao. A se păstra la frigider.