Cremă de arțar fructe de pădure și înghețată de nuc

Cremă de arțar fructe de pădure și înghețată de nuc
Maple Cream fructe de padure si nuc inghetata ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 719 calorii, 7g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,96 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți la îndemână înghețată de nuc de arțar, băț de scorțișoară, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fructe proaspete cu cremă de arțar, Cremă de arțar cu gheață cu fructe de pădure, și Plăcintă Cu Cremă De Arțar-Nuc.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați siropul de arțar, bățul de scorțișoară, nucșoara și smântâna într-o oală mică, aduceți la o bulă, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Sirop De ArțarSirop De Arțar
NucșoarăNucșoară
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc și se combină cu fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
4
Serviți fructe de pădure calde în boluri mici acoperite cu linguri de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Fructe De PadureFructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista